Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...
Naše meruňky jsou sladké, šťavnaté a plné vitamínů. Skvěle se hodí ke směsi oříšků anebo si je můžete dopřát jen tak samotné, třeba když vás honí mlsná. Výčitky mít nemusíte,...
Jsou sladké, šťavnaté a plné vitamínů. Podle přírodní hnědé barvy poznáte, že neobsahují žádné siřičitany ani přidaný cukr, jsou prostě dokonale přírodní.
Banány jsou jedním z nejoblíbenějších druhů sušeného ovoce. Najdeme v nich vitamíny A, B a velké množství draslíku. Díky lyofilizaci si banány zachovávají obsah vitamínů a...
Lyofilizované ostružiny mají nízkou kalorickou hodnotu a zrychlují metabolismus. Chrání naše játra, posilují funkci štítné žlázy a mají detoxikační účinky. Díky šetrné...
Lyofilizované jablko omlazuje pokožku, posiluje imunitu, zlepšuje trávení a zároveň krásně křupe a skvěle chutná. Má nízkou kalorickou hodnotu, takže se nemusíte bát kil a navíc...
Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...