SUŠENÉ OVOCE

Nejprodávanější

BRUSINKY
KLIKVA (BRUSINKY)
Skladem
78/115
 
od 39 Kč
(od 35 Kč bez DPH)
merunky
 
45 Kč
(40 Kč bez DPH)
jahody
 
46 Kč
(41 Kč bez DPH)
mango
 
46 Kč
(41 Kč bez DPH)
mix ovoce
 
55 Kč
(49 Kč bez DPH)
ananas
 
47 Kč
(42 Kč bez DPH)
maliny
 
62 Kč
(55 Kč bez DPH)
banany
 
45 Kč
(40 Kč bez DPH)
cerny rybiz
 
45 Kč
(40 Kč bez DPH)
ostruziny
 
55 Kč
(49 Kč bez DPH)
13 položek celkem
BRUSINKY
od 35 Kč bez DPH
od 39 Kč

Klikva velkoplodá obsahuje speciální látku proantokyanid, která zabraňuje bakteriím usazovat se na sliznicích a výrazně tak snižuje riziko vzniku zánětu močového měchýře a...

+ další
78/115
banany
40 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

687
cerny rybiz
40 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

681
merunky
40 Kč bez DPH
45 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

702
jahody
41 Kč bez DPH
46 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

693
mango
41 Kč bez DPH
46 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

699
ananas
42 Kč bez DPH
47 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

684
visne
44 Kč bez DPH
49 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

705
broskve
49 Kč bez DPH
55 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

708
mix ovoce
49 Kč bez DPH
55 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

711
ostruziny
49 Kč bez DPH
55 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

714
svestky
49 Kč bez DPH
55 Kč

Lyofilizace je proces sušení mrazem, při kterém si ovoce zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů...

717
Nahoru
Další produkty